Ingrediente:
2 pachete budinca instant de vanilie
200 g frisca
500 ml lapte
biscuiti patrati de graham sau biscuiti cu lapte(acestia fac prajitura mai aromata)
1 pachet glazura de ciocolata(sau 100 g ciocolata menaj topita cu un cub de unt si 2 linguri lapte)
2 pachete budinca instant de vanilie
200 g frisca
500 ml lapte
biscuiti patrati de graham sau biscuiti cu lapte(acestia fac prajitura mai aromata)
1 pachet glazura de ciocolata(sau 100 g ciocolata menaj topita cu un cub de unt si 2 linguri lapte)
Preparare:
Se prepara cele doua plicuri de budinca cu 500 ml lapte si se lasa la racorit.
Intr-un bol amesteci bine budinca racita cu frisca batuta bine.
Aranjezi pe un singur strat biscuitii pe fundul unei tavi cu inel detasabil sau in vas yena.
Intinzi 1/2 din amestecul de budinca peste biscuiti. Pui deasupra alt strat de biscuiti si budinca ramasa.
Deasupra termini cu un strat de biscuiti.
Se da la frigider pentru 30 minute si apoi se scoate si se intinde glazura peste intreaga prajitura.
Deasupra termini cu un strat de biscuiti.
Se da la frigider pentru 30 minute si apoi se scoate si se intinde glazura peste intreaga prajitura.
sursa: http://www.zmab.net/?p=36
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu