Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

duminică, 21 august 2011

Snitel ardelenesc




Ingrediente: 

1Kg carne de vita(piept de vita) 
100 gr faina 
250 gr ulei 
500 gr ceapa 
Sare, piper, condimente. 

Preparare:
Se taie carnea in felii egale si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei.
Curatam ceapa, o taiem marunt, o calim, dupa care adaugam 150 gr apa clocotita si fierbem la foc mic. Cand este fiarta o punem in blender pentru a obtine un sos fin.
Se pune sosul pasat peste snitelele asezate intr-o cratita si o bagam la cuptor pentru 50-60 minute. Daca sosul scade se mai adauga putina apa. Se condimenteaza dupa plac si  se poate servi cu o garnitura de cartofi piure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu