Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

duminică, 21 august 2011

Cotlet de porc cu sos de soia si ghimbir



Ingrediente:
1 kg cotlet porc cu os
200 ml sos soia
200 ml sos picant
Ghimbir
Menta
Busuioc
Piper

Preparare:
Condimentam cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia si lasam 3-4 ore la frigider, acoperit.

Prajim cotletele in tigaie, pe fiecare parte cate 5 minte pentru a se rumeni, iar apoi turnam peste ele sosul in care au stat la marinat si lasam sa se patrunda la foc mic.
Se servesc alaturi de cartofi umpluti(reteta de barcute umplute) sau de o garnitura simpla de cartofi natur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu