Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

sâmbătă, 13 august 2011

Spanac cu ochiuri




Ingrediente:
500 gr spanac
2 oua
50 grame unt
50 ml ulei
300 ml lapte
1/2 lamaie
2 catei de usturoi
sare, piper, faina.


Mod de preparare:


Spanacul se spala in mai multe ape, frunza cu frunza, se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiert se scurge de zeama si se toaca marunt de tot.
Intr-o tigaie se pune untul la incins, se adauga trei linguri de faina, cand rezulta o pasta groasa se toarna treptat laptele.

Peste sosul obtinut se adauga spanacul. Cand este gata se adauga usturoiul taiat feliute, se condimenteaza cu sare si piper.




Separat se prajesc ochiurile, se pun deasupra spanacului intr-o farfuria mare, putandu-se orna cu rosii cherry.




Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu