Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

miercuri, 10 august 2011

Paste carbonara



Ingrediente:
  • 250 g paste
  • 1 galbenus de ou
  • 4 linguri parmeggiano ras(sau cascaval)
  • 200 g smantana
  • 100 g sunca afumata
  • usturoi 
Pregatesti asa:
  1. Se pun pastele la fiert.Intre timp,se taie  sunca bucatele si se prajeste in ulei impreuna cu un catel de usturoi,taiat in 4.
  2. Smantana se amesteca cu parmeggiano si cu galbenusul de ou.
  3. Cand pastele sunt gata fierte,se scurg de apa si se lasa in aceeasi cratita in care au fiert. Se rastoarna peste sunca prajita cu tot cu ulei lasandu-se 2-3 minute impreuna,dupa care se adauga amestecul de smantana.
  4. Se amesteca pana se omogenizeaza.
  5. La sfarsit se mai adauga putin parmeggiano ras, dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu