Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

sâmbătă, 13 august 2011

Barcute umplute picante




Ingrediente:

8 cartofi mijlocii
4 rosii
100 g cascaval
50 g frunze busuioc
4 lg smantana
1 lt boia iute
4 catei usturoi
2 lg unt
sare
piper

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja cu o lt sare. Se lasa sa fiarba pe jumatate, se scurg si se lasa la racit. Se taie in jumatate pe lung si se scobesc cu o lingurita lasand o margine de cca 0,5 cm.
din frunzale de busuioc se dace o pasta, iar rosiile se curata de seminte. miezul de la cartofii scobiti se amesteca cu smantana, se adauga biaua, busuiocul si usturoiul pisat. la final se adauga rosiile taiate cubulete mici, sare si piper.
jumatatile de cartofi se ung cu unt topit, se umplu cu amestecul preparat si se introduc in cuptorul preincalzit pt 10 minute. se scot, se presara cu cascaval ras si se introduc din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. se servesc calzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu