Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

vineri, 19 august 2011

Frigarui din carne tocata




Ingrediente:
1 chifla veche de o zi
o legatura de patrunjel
600g carne tocata mixta
1 ou
sare
piper
1 lg ulei


Preparare:
Se inmoaie chifla in apa rece. Se spala si se toaca patrunjelul.
Intr-un castron se framanta carnea tocata cu oul, patrunjelul si chifla stoarsa.
Se condimenteaza cu sare si piper. cu mainile umezite se modeleaza din compozitie mititei in care se infing tepuse de lemn inmuiate in prealabil in apa.
Se rumenesc frigaruile 8-10 minute, intorcandu-se pe fiecare parte.
se servesc calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu