Ingrediente
carne de porc
1 kg de cartofi
3 morcovi mari
2 ardei grasi
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
2 lingurite pasta de rosii
carne de porc
1 kg de cartofi
3 morcovi mari
2 ardei grasi
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
2 lingurite pasta de rosii
3 lingurite cu varf de boia
1 lingurita chimen
1 lingurita chimen
Cat timp vasul roman a stat in apa pentru a absorbi bine umezeala, se pregatesc cartofii, morcovii, ardeii, carnea si carnaciorii - curatati si taiati bucatele.
Intr-o tigaie se caleste ceapa si usturoiul. Cand au devenit sticloase adaugati boiaua si pasta de ardei. Dupa 1-2 minute stingeti cu 2 pahare apa apa si lasati sa dea in clocot.
Se acopera si se da la cuptor la 175 grade pentru 2 ore.
![]() |
Adăugaţi o legendă |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu