Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

joi, 11 august 2011

Gulas in vasul de lut

Ingrediente
carne de porc
1 kg de cartofi
3 morcovi mari
2 ardei grasi
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
2 lingurite pasta de rosii
3 lingurite cu varf de boia
1 lingurita chimen

Cat timp vasul roman a stat in apa pentru a absorbi bine umezeala, se pregatesc cartofii, morcovii, ardeii, carnea si carnaciorii - curatati si taiati bucatele.
Intr-o tigaie se caleste ceapa si usturoiul. Cand au devenit sticloase adaugati boiaua si pasta de ardei. Dupa 1-2 minute stingeti cu 2 pahare apa apa si lasati sa dea in clocot.
In vasul roman se pun carnea, cartofii, morcovii si ardeii si se acopera cu sosul din tigaie.
Se acopera si se da la cuptor la 175 grade pentru 2 ore.
Adăugaţi o legendă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu