Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

luni, 7 noiembrie 2011
Strudel cu visine
1 foetaj
500 g visine
150 g zahar
1 budinca vanilie sau 35g amidon
2 plicuri zahar vanilat
Visinele se fierb cu tot cu suc, cu budinca sau amidonul si zaharul pina se ingroasa.
Se lasa la racit.
Se toarna apoi pe mijlocul foii aceasta umplutura.
Se aduc marginile pe interior si se suprapun, apasand capetele bine si se intoarce cu ajutorul foii de copt cu fata in sus. Se cresteaza in cateva locuri. Se pune la copt la 200 grade, timp de 20 min. Se lasa sa se racoreasca si se taie felii, apoi se pudreaza cu zahar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cred ca e delicios strudelul!E o idee foarte buna,am pus visine la borcan si ma gandesc sa execut rapid un strudel!Imi place!
RăspundețiȘtergereE delicios! incearca si cu ciuperci :D. Mie imi place ca e o varianta foarte rapida pentru a-ti potoli pofta de ceva buuuun.
RăspundețiȘtergereBunatate de bunatate!!! Tb sa fac si eu!
RăspundețiȘtergere