Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Ciuperci cu smantana

Spalam, cutam si feliem 500g de ciupercute.
Curatam si taiem pestisori o ceapa medie.
Calim ceapa in 2 lg de ulei.
Adaugam ciupercile in ceaun si amestecam de jos in sus. Lasam la inabusit la foc mic pt 10 min, timp in care ciupercutele vor lasa propriul suc.
Condimentam cu sare, amestecuri de ierburi si mirodenii.


Intr-un castronel punem cam 250 g smantana.
Adaugam 100 ml lapte si amestecam.
Pregatim si doua lg de faina alba peste care turnam patru lg de lapte, una cate una si amestecam bine pana iese o pasta de consistenta unei smantani subtiri.
Turnam peste ciupercute smantana, lasam 5min sa fiarba si apoi turnam si amestecul de faina. Amestecati bine si mai lasati 5-10 min la foc mic.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu