Ingrediente:
1 / 2 pachet Foetaj decongelat
1 ou
1 lingura apă
2 linguri ulei vegetal
2 cani de ardei verzi sau roşii tăiati
1 ceasca ciuperci feliate
1 cană vânătă tocata
1 ceapa mica, feliata
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita frunze de busuioc uscat, zdrobit
8 felii de mozarella
Preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 180 grade C.
Se bat ouale bine intr-un castronel.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati ardeii, ciupercile, vinetele, ceapa, praful de usturoi si busuiocul si se gateste pana cand legumele sunt fragede şi lichidul se evaporă. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei.
Desfaceţi foaia de foetaj pe o suprafata presarata cu faina. Puneti cu o lingura umplutura de legume si acoperti suprafata foii. Acoperiti legumele cu branza. Rulati foaia. Asezati riloul intr-o tava de copt tapetata cu hartie decopt. ungeti cu ou batut si dati la cuptor.
Coaceţi timp de 25 minute sau până când aluatul este maro auriu. Scoateţi strudelul si lasati sa se raceasca pe un gratar timp de 10 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu