Pentru sarbatorile de iarna ma gandeam sa pregatesc niste retete mai speciale. Rasfoind netul am dat peste reteta asta festiva.
Pulpa de porc cu rozmarin
Ingrediente:
2 căţei de usturoi
1 kg de pulpa de porc
3 linguri de boabe mustar
1 / 2 lingurite piper negru
2 lingurite de rozmarin sau un bouquet garni
1 vârf de cuţit de sare
Pregatire:
Striviti într-un mojar muştarul, usturoiul, rozmarinul, sarea şi piperul(eu as adauga si putin pesto de busuioc la toata minunatia asta). Imprastiati amestecul peste carne. Marinati carnea pentru 24 de ore în frigider.
Dati friptură de carne la cuptor, la temperatură înaltă, aproximativ 45 minute sau până când esete bine facuta. Se scoate din cuptor, se lasa cateva minute în afara cuptorului, se aseaza pe un platou si se serveste calda.
Acum trebuie sa ma mai gandesc ce garnitura ar merge mai bine....si as vrea sa renunt la clasicii cartofiori.
sursa: http://www.nuestrogourmet.com/2007/09/26/pierna-de-cerdo-al-romero/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu