Ingrediente:
un piept de pui
un pahar lapte
o lingurita usturoi granulat
1 lingurita chilli
1 lingurita boia de ardei dulce
sare, piper
pesmet
2 oua
fulgi de porumb
ulei
Preparare:
Pieptul de pui se taie fasii.
Laptele se amesteca cu boia, chilli, usturoi, sare si piper. Fasiile se piept de pui se pun in amestecul de lapte, se acopera si se da la frigider la marinat cel putin 2 ore.
Fulgii de porumb se sfarama bine.
Pieptul de pui marinat se da prin pesmet, apoi prin ou batut si prin fulgii de porumb sfaramati.Se da inca o data prin ou si prin fulgi.
Se prajesc in ulei incins.
Se scot pe servetel absorbant si se servesc alaturi de sos de usturoi cu chili.
Sosul de usturoi:
Se amesteca bine 4 cătei de usturoi zdrobiti, doua linguri de smântâna, un praf de rozmarin si o jumătate de lingurita de boia iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu