Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

marți, 25 octombrie 2011

Mere coapte



Mere coapte sunt un desert clasic, drag tuturor şi uşor de realizat. O reteta foarte simpla pentru fiecare zi.
Pentru o versiune light a aceastei reţete, inlocuiti zaharul cu indulcitor.


Ingrediente pentru 4 portii:

4 mere
4 linguri de zahăr (sau îndulcitor)
Scortisoara dupa gust
2 / 3 linguri de rom


Pregătire:
Scoateţi cotorul merelor usor. Daca nu aveti instrumentul special pentru aceasta operatiune,incercati cu un cutit cu lama subtire si lunga.
Aranjaţi mere intr-o tava de copt. În centru, se toarnă un pic de rom si o lingura de zahăr. Se presara cu scortisoara.

Optional puteti umple mijlocul cu dulceata/gem/nuci.

Coaceţi 30 de minute la 180 ° C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu