Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...
marți, 25 octombrie 2011
Mere coapte
Mere coapte sunt un desert clasic, drag tuturor şi uşor de realizat. O reteta foarte simpla pentru fiecare zi.
Pentru o versiune light a aceastei reţete, inlocuiti zaharul cu indulcitor.
Ingrediente pentru 4 portii:
4 mere
4 linguri de zahăr (sau îndulcitor)
Scortisoara dupa gust
2 / 3 linguri de rom
Pregătire:
Scoateţi cotorul merelor usor. Daca nu aveti instrumentul special pentru aceasta operatiune,incercati cu un cutit cu lama subtire si lunga.
Aranjaţi mere intr-o tava de copt. În centru, se toarnă un pic de rom si o lingura de zahăr. Se presara cu scortisoara.
Optional puteti umple mijlocul cu dulceata/gem/nuci.
Coaceţi 30 de minute la 180 ° C.
Etichete:
dulceata cirese,
gem,
mere,
mere coapte,
nuci,
rom,
scortisoara,
zahar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu