Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

vineri, 9 decembrie 2011

Gulas



Ingrediente
carne de porc taiata in bucatele mici
1 kg de cartofi
zarzavat congelat
1 ceapa mare
pasta de ardei
4 catei de usturoi
pasta de rosii
sare, piper

Se pregatesc cartofii, carnea, ceapa si usturoiul - curatati si taiati bucatele.
Intr-o tigaie se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga zarzavatul.



Cand au devenit sticloase adaugati pasta de ardei si pasta de rosii.

Adaugati carnea. 



Se adauga cartofii.

Dupa 1-2 minute stingeti cu 2 pahare apa apa si lasati sa dea in clocot. 
Se acopera si se da la cuptor la 175 grade pentru 2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu