Ingrediente:
5 kg rosii
3 kg capia
3 kg gogosari
2 radacini telina
2 1/2 lgt piper macinat
1 lgt enibahar
2 lgt boia dulce
2 lg hrean ras
15 lg zahar
200 ml otet
4-5 foi dafin
2 lg sare mare
3 lg cimbru macinat
4-5 catei usturoi
optional ardei iute dupa gust
Preparare:
Legumele se dau prin masina de tocat sau prin robotul de ucatarie si se pun la fiert impreuna cu restul ingredientelor. Se fierb la foc mic pana scade la jumatate. Din cand in cand se amesteca usor.
Cat timp asteptam sa scada, ne relaxam cu o cafea aromata in fata, ne uitam la un film bun si, cu putin noroc, un masaj. In curand urmeaza partea mai putin placuta : se da prin sita sosul rezultat si se arunca cojile.
Se toarna cald in sticle care se sterilizeaza.
Se toarna cald in sticle care se sterilizeaza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu