Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

joi, 23 august 2012

Tocana belgiana


Ingrediente
400 grame carne slaba de porc
legume(cartofi/morcovi/fasole verde/mazare, etc)

2 buc ceapa rosie
mustar
bere neagra
faina
unt
sare
piper

Mod de preparare

Se toaca rondele doua cepe medii si se pun la sotat in unt incins.
Carnea de porc se asezoneaza cu sare si cu piper, se da putin prin faina, dupa care se pune in tigaie, peste ceapa calita si se lasa pana prinde o culoare frumoasa.
Se adauga 300 ml bere neagra, si o lingura de mustar de masa.
Se curata legumele si se pun in tigaie peste carnea de porc si sosul de bere(daca sunt legume care fierb mai greu se fierb separat in apa si apoi se pun peste carne);
Se lasa tot amestecul pe foc,15 minute la foc mic.
Se servesc pe pat de paste/orez/piure, etc.

Delicioooos. Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu