Ingrediente
1/2 kg fasole boabe
1/2 kg ciolan afumat
o ceapa
un leustean
o crenguta de cimbru
un morcov
o lingura bullion
sare si piper dupa gust
Preparare1/2 kg ciolan afumat
o ceapa
un leustean
o crenguta de cimbru
un morcov
o lingura bullion
sare si piper dupa gust
Fasolea se alege si se spala bine, apoi se lasa pentru o ora in apa rece, dupa care o fierbeti.
Faceti la fel si cu ciolanul afumat, il spalati bine si il lasati in apa rece si apoi il fierbeti.
Fasolea si ciolanul dupa ce au fiert separat se pun impreuna la foc mic la fiert.
Se toaca ceapa, morcovul marunt si se aduga la supa, dupa 5 munute se aduga si lingura de bulion, sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc mic, pana se inmoaie bine fasolea.
Cand se ia de pe foc se aduga crenguta de cimbru si leusteanul tocat.
Serviti supa de fasole cu ciolan afumat cu castraveti murati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu