Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...
vineri, 30 septembrie 2011
SUPA DE CURCAN CU TAITEI
Ingrediene:
2 cepe albe mari
300 gr carne de curcan
4 morcovi, medii
750 ml zeama de carne (sau apa cu cub Knorr)
4 catei de usturoi
200 gr taitei de casa lungi
1 telina mica
sare, piper negru, sos de soia, verdeata, dafin
Preparare:
Intr-un vas se pune la fiert carnea de curcan, cu putina sare.
Dupa ce a fiert se scoate, se toaca cubulete si se da deoparte.
Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei, ceapa tocata marunt, morcovul fasiute subtiri, usturoiul pisat si telina cubulete si se lasa la calit 10-12 minute.
Se adauga zeama de carne, carnea toccata cubulete, taiteii, dafinul, piper, sare.
Se opreste focul dupa ce au fiert pastele.
se presara deasupra verdeata si se serveste fierbinte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu