Strumfitza, am promis ca fac reteta asta.. si iata ca m-am tinut de cuvant. Am adus in schimb o modificare mica la reteta originala, in ceea ce priveste umplutura.
Mod Preparare:
Se bat 5 oua intregi cu sare, cu 5
linguri de faina pline cu varf si cu 1 cana si jumatate de lapte.
Rezulta o compozitie lichida care se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptor pentru 10 minute la foc mediu(175grade C), se scoate, se rade cascaval si se mai da la cuptor pentru maxim 5 minute.
Se scoate din cuptor, se desprinde de pe hartia de copt, se intinde pe suprafata ei 4-5 lg de sos carne Ragu, se ruleaza si se portioneaza.
Se toarna putin ketckup peste ea si se serveste calda.
Pofta mare!
OOOOO, ce bine arata :) . Am si eu p "provocare" la un premiu, nu stiu de ce se numeste premiu :P, trebuie sa raspunzi la urmatoarele intrebari
RăspundețiȘtergerehttp://strumfa-bucatareste.blogspot.com/2012/01/premiu.html
Awww ce bine arata!! Sunt mare mancatoare de oua ;))
RăspundețiȘtergere