Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

duminică, 25 martie 2012

Burritos - specialitate mexicana



Ingrediente:
8 tortillas
500 g carne tocata vita sau pui
1 conserva mica de fasole rosie
1 ceapa mica
sos de rosii picant (sau rosii decojite tocate marunt amestecate cu sos chili dupa gust)
amestec condiment mexican
sare si piper dupa gust
3 linguri de ulei


Preparare:
Pune uleiul la incins, apoi adauga carnea tocata si las-o la prajit, amestecand continuu.



Amesteca 4 lg de condiment cu sosul de rosii, fasolea, ceapa taiata marunt si turnati-le in tigaie peste carnea tocata.



Amestecati totul pana se obtine o compozitie omogena.


Incalzeste lipiile in cuptor la 200 de grade timp de 1 minut, sau in cuptorul cu microunde, 1 minut la 750 grade. 
Intinde pe fiecare lipie o lingura de smantana, apoi pune cate doua linguri de carne si deasupra rade putina branza telemea.





Impatureste lipiile si aseaza-le pe platou.


Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu