Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

vineri, 30 septembrie 2011

CIORBA DE PERISOARE




Ingrediente

2 l apa 
0,5 l bors 
500 g rosii 
1 morcov 
1 patrunjel 
1 ceapa 
sare, verdeata 


Pentru perisoare:


400 g carne de vaca 
1 lingura orez 
1 ou 
1 ceapa prajita 
sare, piper 



Preparare



Ceapa, morcovul si patrunjelul taiat foarte fin, impreuna cu oasele de la carne, se pun intr-o oala cu apa; 
Se lasa sa fiarba bine, apoi se dauga borsul fiert separat, verdeata, rosiile fierte si trecurate, sarea; 
Se lasa sa fiarba cateva minute si se adauga perisoarele preparate din carnea tocata, amestecata cu sare, piper, ou, ceapa prajita si orez; 
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga verdeata si se ia de pe foc.



Se serveste cu cate o lingura de smantana in farfurie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu