Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

vineri, 30 septembrie 2011

SUPA DE CURCAN CU TAITEI



Ingrediene:
2 cepe albe mari
300 gr carne de curcan 
4 morcovi, medii
750 ml zeama de carne (sau apa cu cub Knorr) 
4 catei de usturoi 
200 gr taitei de casa lungi 
1 telina mica 
sare, piper negru, sos de soia, verdeata, dafin 
Preparare:
Intr-un vas se pune la fiert carnea de curcan, cu putina sare. 
Dupa ce a fiert se scoate, se toaca cubulete si se da deoparte. 

Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei, ceapa tocata marunt, morcovul fasiute subtiri, usturoiul pisat si telina cubulete si se lasa la calit 10-12 minute. 
Se adauga zeama de carne, carnea toccata cubulete, taiteii, dafinul, piper, sare. 
Se opreste focul dupa ce au fiert pastele. 

se presara deasupra verdeata si se serveste fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu