Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

vineri, 30 septembrie 2011

Pui in cinci culori



Ingrediente:
2 bucati de piept de pui sau pulpe dezosate
1 aredei gras
1/2 castravete mare
1 rosie
1 morcov
1/2 varza rosie mica
100 ml ulei de soia ( sau de floarea soarelui)
1, 2 catei de usturoi
piper alb dupa gust
sare dupa gust
Mod de preparare:
1.      Se taie in fasii subtiri egale carnea de pui si legumele;
2.      Intr-o tigaie se incinge bine uleiul, se prajeste carnea dupa care se calesc legumele;
3.      Separat se pregateste sosul in usturoi, piper si sare;
4.      Se amesteca sosul  cu legumele si carnea la foc mic timp de 10-15 secunde;
Se serveste cald alaturi de un vin alb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu