Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

joi, 10 noiembrie 2011

Cartofi cu piept de pui



Ingrediente: 
400 gr. piept de pui fiert
300 gr. cartofi fierti
100 gr. masline curatate
3-4 catei de usturoi
7-8 linguri de maioneza
patrunjel verde proaspat


Mod de preparare:
Pieptul de pui fiert se taie in lamele subtiri. 
Cartofi fierti in coaja sa curata si se taie cubulete mici. 
Pieptul de pui taiat, cartofii cubulete si maslinele se pun toate intr-un castron. 


Peste ele se pune maioneza si usturoiul pisat. 
Se amesteca bine si se lasa la rece. Patrunjelul verde se pune peste salata inainte de a o servi la masa.
Daca doriti o masa light, inlocuiti maioneza cu o lingura de ulei masline sau o lingura de iaurt.

Se serveste rece, ca aperitiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu