tag:blogger.com,1999:blog-8976174387248050801.post176042548494760871..comments2023-08-16T07:24:54.724-07:00Comments on Dulce sau Sarat: Prajitura cu cafeaalinahttp://www.blogger.com/profile/17585422612712823971noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8976174387248050801.post-78973667127066217582012-12-23T00:02:58.355-08:002012-12-23T00:02:58.355-08:00De sarbatori va recomand cu drag reteta asta: http...De sarbatori va recomand cu drag reteta asta: http://dulcesausarat.blogspot.ro/2011/08/cookies-cu-scortisoara-ghimbir-si.html <br />eu o gatesc pentru colindatori si musafiri. sunt deliciosi.<br />alinahttps://www.blogger.com/profile/17585422612712823971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8976174387248050801.post-80648156044434962112012-12-22T23:56:47.095-08:002012-12-22T23:56:47.095-08:00Imi pare rau, chiar nu imi amintesc cantitatea exa...Imi pare rau, chiar nu imi amintesc cantitatea exacta de apa :(. a fost o reteta inventata pe moment undeva anul trecut in vara. Oricum, trebuie sa fie un sirop legat, deci `cred ca undeva la 100 ml ar fi suficient. Daca va place gustul puternic al cafelei in prajitura, inainte de a adauga faina puteti pune si doua linguri de cafea macinata direct in compozitie. Eu am gatit o reteta asemanatoare si mi-a placut mult ideea asta si gustul puternic de cafea. alinahttps://www.blogger.com/profile/17585422612712823971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8976174387248050801.post-13529167248990376722012-12-21T05:07:59.429-08:002012-12-21T05:07:59.429-08:00cred ca ati uitat ceva ,nu se poate fierbe cafeaua...cred ca ati uitat ceva ,nu se poate fierbe cafeaua cu zaharul...e nevoie de apa....cata ??? la apreciere....daca bati albusele prima data si le lasi pana bati din nou galbenusele cu zaharul nu pre le place, se lasa, cred ca mai bine invers...altfel pare buna va mai spun dupa ce o prepar...aaaaaaaaaaAnonymousnoreply@blogger.com